Dé interieurtrends van 2021

Globalisering is een algemeen bekend begrip. Meestal denk je dat dit alleen gaat over producten die de hele wereld over gaan. De globalisering heeft echter ook grote invloed op het interieur van mensen. Elke woonkamer is weer een nieuwe combinatie. Meubels uit Zweden, accessoires uit Zuid-Amerika aan de muur en kleurrijke planten uit Afrika die aan het plafond hangen. Deze combinaties leiden tot gezellige en diverse interieurs. Deze combinaties gaan hand in hand met intrigerende kleurencombinaties. Lichte tinten geeft een gevoel van openheid, terwijl donkerdere kleuren juist een gevoel van geborgenheid kunnen geven. Intercontinentale woonkamers zijn in ieder geval zeer populair dit jaar.

Zachte, knuffelbare stoffen

Of het nou gaat om kussens, banken of stoelen, één ding is zeker: het is dé trend van 2021. Dit is natuurlijk in nauw verband met de komst van het Coronavirus. Bij gebrek aan persoonlijk contact moet je wat anders verzinnen. Voor veel mensen was dit dus een zachte bank. Lekker met een kop thee op de zachte bank zitten met een groot knuffelbaar kussen op je schoot. Op die manier heb je in ieder geval het gevoel dat je nog contact hebt met dingen. De vraag is of dit ook nog een trend blijft als Corona weg is…

Droogbloemen

Of je ze nou voor je eigen kamer koopt bij de bloemenwinkel op de hoek of bij de droogbloemen groothandel voor je eigen winkel of kantoor, het is zeker dat deze bloemen in 2021 razend populair zijn. Ben je een bloemenliefhebber maar gaan je planten altijd dood? Dan zijn droogbloemen vast binnenkort ook in jouw huis te vinden. Zolang je de bloemen geen water geeft kunnen ze meer dan een half jaar meegaan. Zet ze in de schaduw en blijf er vooral vanaf. Zolang je dit doet kun je lang genieten van de hipste bloementrend van 2021. Maak er een krans van en hang hem aan je deur. Of maak een mooi boeket die je in de hoek van je keuken ophangt. Op welke manier je de bloemen ook gebruikt, het is zeker dat je de ruimte er enorm mee opvrolijkt en dat dankzij een bezoekje aan de droogbloemen groothandel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *