Een tuin om van te genieten

Net klaar met een verbouwing of net verhuist? Vaak wordt er dan pas na de inrichting van het huis gedacht aan de tuin. Nu kunnen we dat wel begrijpen door het matige weer en vele regendagen in Nederland, maar een fijne tuin wordt alsnog vaak enorm van genoten. Vergeet je tuin dus niet en doe in dit artikel wat inspiratie op!

De oneindige mogelijkheden

Wanneer je er een beetje over na gaat denken en wat meer er over opzoekt, kan je al snel verdwalen in alle mogelijkheden. Tuinen zijn er in enorm veel stylen, bijvoorbeeld botanisch met veel groen en grote planen of modern en strak met wat meer tegels en een degelijke lounge set. Er is heel veel mogelijk, maar denk allereerst aan de belangrijke dingen zoals of er veel kinderen zullen gaan spelen in de tuin? Dan moet alles namelijk kindvriendelijk en veilig! Vind jij het heerlijk om te barbecueën en hier al je vrienden voor uit te nodigen? Houdt dan rekening met genoeg plek voor een mooie tuinset of zelfs een echte buitenkeuken voor de barbecue.

Tuin en woning samen trekken

Weet je al zeker dat je optimaal gebruik wilt gaan maken van je tuin en er het liefst het hele jaar wilt zitten? Denk dan misschien eens aan een (luxe) tuinkamer. Tuinkamers zijn in principe een uitbreiding van je woning. Ze bestaan voornamelijk uit glazen wanden waardoor je een echt buiten-gevoel ervaart maar dan zonder een zuchtje wind of kou. Wil je hier meer inspiratie over opdoen? Kijk dan even op metalura.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *