Heb je kennis van de financiële markt?

Execution only

Wanneer je over voldoende financiële kennis bezit is het mogelijk zelf een hypotheek te regelen, we noemen dit een execution only. Natuurlijk wordt je niet zomaar aan je lot overgelaten, mocht het alsnog nodig zijn dan staat de hypotheekmakelaar.nl voor je klaar om je te ondersteunen in dit ingewikkelde proces. Voordat je zomaar kan beginnen aan het proces, wordt er wel geëist door de Autoriteiten Financiële Markten dat je een test aflegt om je financiële kennis te beoordelen.

Bespaar geld door het zelf te doen

Met een execution only bespaar je niet alleen veel geld, je kunt de hypotheek ook in je eigen tempo regelen. Wel dien je er rekening mee te houden dat je bij sommige offertes een bepaalde tijd hebt om hiervan gebruik te maken, anders moet je weer opnieuw een aanvraag doen. Meestal is de termijn drie maanden dus je hebt dan genoeg tijd om dit te regelen, je kunt verder bijvoorbeeld iedere dag er even een uurtje voor uittrekken om bepaalde zaken door te nemen. 

Execution only

Kies de goede bemiddelaar

Voor een execution only heb je een goede bemiddelaar nodig, niet iedere bemiddelaar gaat met iedere aanbieder in zee. Bij de hypotheekmakelaar.nl hoef je daar geen zorgen over te hebben, zij hebben een netwerk van maar liefst 30 aanbieders en zijn compleet onafhankelijk waardoor je zeker weet dat je niet te veel zal betalen. Vraag vooraf altijd goed wat de kosten zijn als je toch niet de hypotheek rond krijgt bij een aanbieder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *