Hier wilt u sowieso stopcontacten in huis

stopcontact

Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen en heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen waar u nieuwe stopcontacten wilt plaatsen? Dat is hartstikke fijn natuurlijk, maar er is een grote kans dat u hier nooit eerder over nagedacht heeft. Om er dus voor te zorgen dat u geen plaatsen vergeet en u een handje te helpen, zetten wij een aantal plaatsen op een rij die u niet moet vergeten.

De tuin

Heeft u een huis met een tuin? Dan is een buitenstopcontact onmisbaar. Want ondanks dat veel huizen geen stopcontacten in de tuin hebben, heeft u er eigenlijk best vaak eentje nodig. Want niets is vervelender dan wanneer u uw buitenapparatuur zoals de elektrische heggenschaar of bladblazer binnen in het stopcontact moet doen, waardoor heel uw vloer binnen direct weer vies is en u uw buitendeur open moet laten staan. Vergeet daarom niet om een stopcontact aan de buitenkant van uw huis te laten installeren.

stopcontact

Bij het aanrecht in de keuken

In de keuken heeft u waarschijnlijk sowieso wel een aantal stopcontacten uitgedacht, aangezien een keuken veel vaste elektrische apparatuur heeft om aan te sluiten, zoals een magnetron of kookplaat. Echter is het belangrijk om niet alleen voor de vaste apparatuur stopcontacten te hebben, maar ook in de buurt van het aanrechtblad. U zult namelijk vaak genoeg kleine apparatuur – zoals blenders, tosti-ijzers en waterkokers – gebruiken in uw keuken, en ook hiervoor is een stopcontact nodig. Want niets is vervelender dan wanneer u geen twee apparaten tegelijk kunt gebruiken.

In de garage

Heeft u een garage bij uw huis? Dan is het handig om ook daar te zorgen voor minstens één stopcontact. Want ondanks dat u deze misschien niet heel vaak zult gebruiken, kan het weleens goed van pas komen. Veel mensen gebruiken hun garage namelijk nog wel eens om wat kleine klusjes te verrichten als het op het huis aankomt. En ook daar heeft u vaak elektrische apparaten, zoals een boor of lijmpistool, voor nodig. Een stopcontact inde garage komt dus goed van pas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *