Hoe de natuur leven vormt

De natuur zorgt voor balans dat erg moeilijk is uit te leggen en de levenscyclus in stand houdt. Planten zorgen voor voedsel, Leven en zuurstof. Zuurstof op aarde zorgt er ook voor dat wij kunnen blijven leven en doordat planten gebruikt worden als voedsel door andere organismen gebeurt hierbij hetzelfde.Door het aanmaken van glucose een soort plant dat hij zichzelf redt in de natuur. Een palmboom heeft alleen zuurstof CO2 water en zonlicht nodig heeft.Zonlicht helpt bij het aanmaken van groen korrels die bij het aanmaken zuurstof produceren.Dit is dus een van de redenen waarom wij dit natuurlijk dankbaar moeten zijn voor het bestaan.

Verschillen

De mensen zien tegenwoordig een stukje gras en denken dat het maar een soort is. Dit is namelijk niet waar. Net als mensen zijn er ook verschillende landen grassoorten die net een andere vorm hebben als het gras dat wij gewend zijn. Deze lijken dan vaak op onze gras, ,maar kunnen zowel van binnen als van buiten anders zijn. Net als gras zijn er zijn er bomen die ook erg op elkaar kunnen lijken, maar heel erg kunnen verschillen in hoogtes en tak hoogtes. Er zijn soorten bomen zoals palmbomen die een lichte of donkere kleur hebben waar bepaalde dieren zich in kunnen verstoppen door de camouflage. Hierdoor kunnen ze zich beter verdedigen of een beter overzicht krijgen om te kunnen jagen.

Het kappen van bomen

Wij als mensen staan in de voedselketen en hebben natuurlijk geen boom nodig om ons voedsel te vinden. Wel hebben wij zuurstof nodig van de bomen.Daarom is het kappen van bomen niet erg slim en zullen wij uiteindelijk allemaal hier geen profijt van hebben. Of jij het wel of niet gelooft is aan jou.Natuurlijk zijn we dit niet direct maar zou dit op de lange termijn gevolgen kunnen hebben op onze gezondheid en die van de natuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *