Hoe weet het merk Hästens zich te onderscheiden?

Bedroom interior with wooden furniture, 3d render

Voor het merendeel van de bedden die op de markt zijn terug te vinden geldt dat ze globaal gezien over min of meer dezelfde eigenschappen beschikken. Dat kan niet worden gezegd van het merk Hästens. Voor dit beddenmarkt geldt dat ze kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt. Dit resulteert in een bed dat je niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn altijd de meest optimale kwaliteit en het best mogelijke slaapcomfort weet te garanderen. Ben jij nog niet echt bekend met de voordelen van het merk Hästens, maar zou je daar graag verandering in willen brengen? Dan is het de moeite waard om je even te verdiepen in de onderstaande informatie. 

Een merk met een indrukwekkende ervaring

Er kan worden geconcludeerd dat heel wat mensen het tegenwoordig bij het kopen van een nieuw bed belangrijk vinden dat ze kiezen voor een merk met ervaring. Het is de algemene overtuiging van heel wat mensen dat een dergelijk merk een significante meerwaarde met zich meebrengt in vergelijking met andere beddenmerken. Voor het merk Hästens geldt dat ze op moment van schrijven reeds over een ervaring van meer dan 166 jaar op de markt beschikt. Dat is toch niet onaanzienlijk. Door de jaren heen heeft ze haar kwaliteit en betrouwbaarheid eigenlijk continue verder weten te verbeteren wat als gevolg heeft dat ze bedden van absolute topkwaliteit weet aan te bieden. In ieder geval, het merk Hästens is op vlak van ervaring zonder meer één van de meest gerenommeerde beddenmerken die er tegenwoordig bestaan. 

Volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen

Een extra niet onbelangrijk voordeel welke door veel mensen als bijzonder interessant wordt bevonden is terug te vinden in het feit dat de Hästens bedden worden vervaardigd uit alleen maar natuurlijke materialen. Bovendien is het zelfs zo dat er gebruik wordt gemaakt van het zogenaamde allergenenvrije paardenhaar. Dit zorgt ervoor dat de bedden van het merk Hästens eveneens een uitstekende keuze kunnen zijn voor mensen die lijden aan een allergie. 

Naast bovenstaande is er echter nog meer. Voor wat de overige materialen betreft kan je voor je bed van Hästens kijken in de richting van bijvoorbeeld het zachtste katoen, de meest zuivere wol en lokaal vlas. Voor de bed frames geldt op hun beurt dat er materialen worden gebruikt zoals bijvoorbeeld geselecteerd grenen uit de bossen van Noord-Zweden. De veren zijn op hun beurt gemaakt van Zweeds staal. Wil jij graag dat de zaken waar je in huis gebruik van maakt zoveel mogelijk over een natuurlijk karakter beschikken? Dan zal je tot de conclusie komen dat de bedden van het merk Hästens zeker en vast aan jouw eisen kunnen voldoen. 

Iconisch ruiten design

Niet alleen op vlak van slaapcomfort biedt het merk Hästens haar gebruikers een werkelijk uitstekende oplossing aan. Daarnaast spreekt het voor zich dat het oog ook wat wil. Ook op dit vlak zit het met dit merk helemaal goed. Wie Hästens zegt denkt daarbij uiteraard meteen aan de iconische Hästens ruiten. Ondanks het feit dat het design en vooral ook het kleurgebruik kon rekenen op heel wat tegenkantingen is ze inmiddels toch uitgegroeid tot het absolute kenmerk van dit merk.

Voor een ander soort bed, neem een kijkje bij het merk Vispring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *