Is een beton ciré badkamer wat voor jou?

Contemporary bathroom with light gray honeycomb ceramic tiles and dark gray concrete like large tiles. Walls with trendy concrete like light gray large ceramic tiles. Floor with dominating light gray honeycomb ceramic tiles. Two gray stone washbasins with two wall-mounted black stainless steel bathroom sink faucets, black storage cabinet with drawers between. Two rectangular wall mirrors with gray metal frames. Walk-in shower with light gray long narrow ceramic tiles, glass wall and luxury ceiling mounted shower head. Separated black rectangular toilet mounted to a wall with honeycomb wall ceramic tiles. Ceiling with strip cove lighting and embedded spotlights.

Vooral als je al een lange tijd dezelfde tijd een badkamer hebt, dan is het wellicht tijd voor iets nieuws. Misschien is een beton ciré badkamer wel iets voor jou! Door het waterdichte materiaal, is het perfect voor een badkamer. Je zou het trouwens ook kunnen verwerken in je keuken. Maar voor welke onderdelen is een beton ciré badkamer geschikt? Denk bijvoorbeeld aan de muren, maar ook de vloer en zelfs de wastafel. Heel veel dus.

Ga jij voor een betonlook?

Je moet zeker van een betonlook houden, want een beton ciré badkamer bestaat uit een betonlook. Een groot voor is dat het in veel verschillende kleuren beschikbaar is. Houdt je bijvoorbeeld van een stoere uitstraling? Of ga je liever voor een strakke afwerking? Voor beide voorkeuren is een beton ciré badkamer perfect. Het materiaal is erg flexibel, doordat in het materieel een specifieke soort van hars verwerkt zit. Dit zorgt er tegelijkertijd voor dat het goed hard wordt en daarom goed gebruikt kan worden in een badkamer. Een groot voordeel van een beton ciré badkamer is dat het goed schoon te houden is. Vooral als je niet zo van schoonmaken houdt, is dit een perfecte optie. Het materiaal is daarnaast duurzaam en helemaal gemaakt van natuurlijke elementen. 

Meegaan met de trend? kies een beton ciré badkamer

De laatste tijd is het helemaal in om voor een betonlook te gaan in je badkamer. Je ziet een beton ciré badkamer daarom ook veel terug. Vind jij het helemaal leuk om mee te gaan met de tijd? Dan is dit zeker een goede optie voor jouw nieuwe badkamer! Naast dat het geschikt is voor een badkamer, kun je het materiaal ook goed gebruiken in een keuken. Denk hierbij aan een mooie betonlook voor je keukenblad, maar ook de vloertegels zijn een optie. Doordat het materiaal waterdicht is, hoef je geen zorgen te hebben dat het materiaal lelijk wordt of kwaliteit verliest. Als je van klussen houdt, dan is dit zeker een goed materiaal om mee te werken. Het scheelt veel gedoe en het is daarnaast goed aan te brengen. 

Onderzoek wat jij mooi vindt

Het kan een aardige tijd kosten totdat je de mooiste variant hebt uitgekozen. Er zijn namelijk veel soorten voor een beton ciré badkamer. Je kunt bijvoorbeeld langs gaan bij een woonwinkel om geïnspireerd te raken en hieruit je keuzes maken. Je kunt in zo’n woonwinkel namelijk verschillende soorten naast elkaar leggen en vergelijken. Welke is het mooiste en past het best in jouw badkamer? Het kan ook leuk zijn om twee kleuren te kiezen, zodat je meer diversiteit hebt. Woonwinkels zijn handig, maar je kunt ook goed oriënteren op het internet. Maak bijvoorbeeld een moodboard van de voorbeelden die je hebt gevonden. Zoek verschillende plaatjes bij elkaar en plak deze op een groot stuk papier. Je kunt hierna ook naar een woonwinkel als Bruizt gaan en dit moodboard meenemen. Zo heeft een werknemer meer een idee van wat jouw stijl is en kun je samen kijken naar een goede vergelijking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *