Maatwerk interieur

Volledig op maat gemaakte interieurinrichting met unieke lettertypen. Wij creëren een bijzondere woonbeleving in uw huis. Om u gerust te stellen organiseren wij een complete renovatie. Op Julia Living vind je meer. We zijn er voor de particuliere designliefhebber die hunkert naar unieke maatwerk interieur.

Ons karakter in een uniek interieur

Ontwerp en bouw onze karaktervolle designmeubels en wees op de juiste plek in Julia Living. Bij ons komen personalisatie en mensenwerk samen: jouw droom op het gebied van wonen staat centraal. We letten op elk detail en beloven een hoogwaardig eindresultaat. Creëer een maatwerk interieur met een uniek karakter. Daarom willen we controle. Dit is onze toegevoegde waarde. Download en creëer van idee tot voltooiing.

Een interieur op maatwerk: onze diensten

Wilt u een interieur op maat? Julia Living biedt u graag verschillende diensten, pakketten en abonnementen aan. Zo kies je voor personalisatie met een uniek karakter en een persoonlijke touch. We beschrijven onze service graag.

Advies tijdens onze intake

De basis van een gepersonaliseerd interieur is de inbreng van het individu. Samen met jou gaan we op ontdekkingsreis om je persoonlijkheid te leren kennen. Wat zijn uw behoeften? Welke droom wil je vervullen? Op basis van uw mening geven wij u een passend advies.

Design: materialisering en detaillering

Van schets tot werkelijkheid. Van het eindproject tot de details. Breng uw gepersonaliseerde interieur tot leven tijdens onze ontwerpsessies. Uw smaak wordt omgezet in een visueel ontwerp. Ik doe graag alles wat mogelijk is, zoals moodboards, sfeerstijlen en 3D-ontwerpen. Uw gepersonaliseerde interieur wordt werkelijkheid: onze interieurarchitecten staan ​​tot uw beschikking.

Design: techniek en innovatie

Slim en doordacht technisch ontwerp brengt je eigen interieur tot leven. Zo slaan innovatieve oplossingen een brug tussen ontwerp en constructie. Op basis van technisch ontwerp krijgt u het perfecte eindresultaat. Wij maken graag offertes op maat.

Organisatie en realisatie

Als full-service directiekantoor wil Julia Living klanten niet belasten met organisatie en bezorging. Ga voor een uitgekiend eindresultaat op basis van uw ideeën en wensen. Op deze manier kunnen we het interieur naar uw wensen creëren met unieke en unieke karakters. Kunt u uw project organiseren en uitvoeren?

Inrichting en styling

Maatwerk meubelen worden pas gerealiseerd als het interieur en design op aanvraag zijn. Wij bieden u alle ruimte. Onze experts kiezen graag meubels, realiseren elke stijl en verrassen je op een prettige manier met allerlei accessoires. Uiteraard volgens uw wensen en uw levensstijl. Laat u inspireren door onze creativiteit en oplossingen.

Een unieke interieur

We hebben een gepersonaliseerd interieur gecreëerd en hebben de uniciteit en individualiteit van elk interieur nagestreefd door aandacht te besteden aan details. Verder staan ​​wij u graag bij op het gebied van organisatie en uitvoering.

U vindt ons in onze studio’s in Lochem, Amsterdam en Rotterdam. Maak dan een reservering of neem contact met ons op. Laat u verrassen door onze service en geniet van meubelen op maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *