Namen en teksten

muurstickers

Wanneer we het over muurstickers hebben, hebben we het niet alleen over afbeeldingen. Namen van kinderen en andere leuke spreuken en teksten zijn heel goed mogelijk, door gebruik te maken van gesneden textiel stickers heb je mooie letters die contour zijn gesneden. Dit betekent dat je geen randen om de letters hebt, de letters zijn naar eigen inzicht aan te brengen op de muur. Wil je bijvoorbeeld leuke dieren op de letters, maak je eigen ontwerp bij plakhetzelf.nl.

muurstickers

Stickers voor op deuren

Vaak zie je bij kantoorgebouwen bordjes boven de toiletdeur hangen of op de wand, maar je kunt op de deuren zelf ook een sticker aanbrengen om aan te geven welke toilet het is. Van prachtige vinyl letters maak je de mooiste teksten, hoe groot je deze ook wilt hebben. Vinyl muurstickers zijn uitstekend om op een deur of andere vlakke ondergrond aan te brengen, ook wanneer de ondergrond niet geheel vlak is door schilderwerk of behang op de muur blijft de sticker uitstekend plakken.

Je foto op de muur

Heb je een leuke foto van je vakantie samen met je partner, en wil je deze als decoratie in je kamer hebben? Je kunt de foto natuurlijk gewoon saai in een lijstje doen, maar hoe leuk is het om er muurstickers van te laten maken die eruit zien als een polaroid foto? Op deze manier heb je echt een unieke sticker op de muur die niemand anders heeft, prachtig om je slaapkamer er mee op te vrolijken en in te richten zoals jij wilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *