Raamdecoratie en raambekleding

pexels-maria-orlova-4946930

Heb je raamdecoratie in Zwolle nodig? Of ben je gewoon toe aan een nieuw kleurtje? Raamdecoratie in Kampen van Eerenstein kan de uitkomst zijn. Raamdecoratie is een verzamelnaam voor allerlei producten die de privacy en lichtinval van je woning controleren.

Top 8 populaire soorten van raamdecoratie en raambekleding

Klassieke gordijnen

Dit zijn grote lappen stof die worden bevestigd aan een horizontale gordijnrails bovenaan de ruimte. 

Inbetween gordijnen

Deze gordijnen zijn ideaal om zonlicht binnen te laten en waarborgen tevens je privacy. Vanuit buiten is het niet mogelijk om naar binnen te kijken.

Rolgordijnen

Bij rolgordijnen kan je zelf bepalen hoe ver je deze naar beneden rolt. De mate privacy en lichtinval heb je dus volledig in eigen hand. Deze gordijnen nemen weinig ruimte in beslag en zijn dus goed geschikt voor kleine ruimtes.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een rolgordijn die zowel transparantie als verduistering kan bieden aan je woning. Met het koord aan de zijkant kan je zelf bepalen hoe je dit gordijn wil hebben ingesteld.

Vouwgordijnen

Deze werken eigenlijk niet als rolgordijnen, maar in plaats van het oprollen van het gordijn, vouw je deze op.

Jaloezieën

Een jaloezie is een geheel welke bestaat uit een aantal horizontale stroken die door middel van een koord open of dicht kunnen draaien. Jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken, en zijn zo een populaire oplossing voor raamdecoratie in keukens.

Houten jaloezieën

Deze jaloezieën zijn minder geschikt voor vochtige ruimtes dan de jaloezieën gemaakt van pvc of aluminium. In een landelijke setting kan een houten jaloezie een erg mooie toevoeging zijn aan de uitstraling die je wil creëren.

Verticale lamellen

Verticale lamellen werken eigenlijk als een jaloezie maar dan verticaal. Met deze vorm van raamdecoratie kan je verticaal de lichtinval en de privacy regelen door het draaien van de panelen bij het gebruik van een koord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *