Verhuren van je woning

Personeelshuisvesting

Naast het zorgen voor personeelshuisvesting voor bedrijfspersoneel, kun je ook je woning laten verhuren door nl-housing.nl. Natuurlijk is bij het verhuren van je woning vertrouwen zeer belangrijk, je bent zuinig op de investering die je hebt gedaan en wil dat iemand anders er ook zo mee omgaat. Ook als je woning al langere tijd te koop staat, is het een optie om deze te verhuren om toch financieel iets binnen te krijgen. De volledige zorg voor het verhuren van je woning wordt professioneel geregeld.

Juridisch dichtgespijkerd

Bij het verhuren van je woning wil je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes is geregeld, je kunt je huis ook aanbieden voor personeelshuisvesting bij nl-housing.nl. Zij hebben tevens de kennis in huis om alles juridisch zo te regelen dat er geen vinger tussen te krijgen is, op deze manier kun je met een gerust hart je woning of je appartement verhuren. Heb je vragen op juridisch vlak of andere vragen kun je altijd terecht bij de specialisten op dit gebied.

Personeelshuisvesting

Zoek je woonruimte voor je personeel?

Heb je personeel wat bijvoorbeeld uit het buitenland komt, wil je natuurlijk goede personeelshuisvesting voor ze regelen. Of dit nu een kamer is of een complete woning, alles moet goed geregeld zijn om het zo aangenaam mogelijk te maken. Je personeel wil het gevoel hebben echt welkom te zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over een slaapplek. Bij nl-housing.nl worden alle zorgen uit handen genomen, netjes een vaste prijs inclusief alle diensten als gas, water, elektriciteit en internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *