Voor gevelrenovatie kun je terecht bij Maton Groep

container

Gevelrenovatie of -reparatie kan nodig zijn door een aantal oorzaken. Wellicht zit er een scheur of een gat in de gevel van jouw woning of pand. Of misschien is het tijd voor nieuw voegwerk, nieuwe raamdorpels of zijn de stenen toe aan vervanging. De gevel is een van de eerste dingen die men ziet als ze jouw pand of huis bezoeken. Daarom wil je natuurlijk wel dat dit door professionals wordt uitgevoerd. Zo’n professioneel bedrijf is bijvoorbeeld Maton Groep.

Gevelrenovatie

Maton Groep doorloopt waar nodig altijd een aantal stappen als het gaat om gevelrenovatie. Ze beginnen bijvoorbeeld met het reinigen van de gevels. Dit wordt op een milieuvriendelijke wijze gedaan. Vervolgens gaan ze hydrofoberen, eventueel verflagen verwijderen, oude bepleistering afkappen en ontmossen. Ten slotte wordt de gevel natuurlijk gerenoveerd of gerepareerd.

container

Vervangen of herstellen?

Wanneer het metselwerk (flink) beschadigd is, kun je ervoor kiezen om dit te laten vervangen of geheel opnieuw te modelleren. Beide vormen hebben zo hun voor- en nadelen. Het vervangen van het metselwerk lijkt het eenvoudigst. Echter is het heel belangrijk om de juiste stenen te kiezen. Vaak zijn de oorspronkelijk gebruikte stenen namelijk niet meer leverbaar, omdat deze waarschijnlijk een stuk ouder zijn. Het modelleren van de stenen is ook een interessante optie, omdat alleen de kapotte stenen worden gerepareerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *