Wie kunt u vragen om uw HACCP vloer aan te leggen?

In de keuken van ons restaurant hebben wij onlangs een nieuwe HACCP vloer laten aanleggen. De oude vloer was al een tijdje niet meer goed en wij wisten dat wanneer wij controle zouden krijgen, wij te horen zouden krijgen dat wij echt iets aan onze vloer moesten gaan doen. Wanneer je in de horeca actief bent, moet je zorgen dat je een HACCP vloer hebt omdat je er zeker van moet zijn dat een vloer slijtvast is, maar ook dat deze bijna volledig waterdicht is. Als je vloer namelijk poreus is, dan kan daar allemaal vuil in gaan zitten en dan wordt zo’n vloer een bron van bacteriën. Dat moet je absoluut voorkomen omdat de vloer doorgaans een van de grootste oppervlaktes is in je pand, dus ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij een goede HACCP vloer konden laten aanleggen. Wij wilden graag een HACCP vloer bestellen die er ook stijlvol uit zou zien. Wij hebben namelijk een open keuken en dat zorgt ervoor dat wij dus moeten zorgen dat de keuken goed aansluit bij de rest van de inrichting van ons pand. Wij hebben daarom gekeken welke bedrijven ons aan een stijlvolle HACCP vloer zouden kunnen helpen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site willembetonwerken.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die een goede HACCP vloer willen laten aanleggen. Wij hebben de site van dit bedrijf met veel interesse doorgenomen en het was ons gelijk duidelijk dat wij hier een goede deal zouden kunnen sluiten. Als u daarom ook graag wilt weten of u hier uw nieuwe HACCP vloer wilt en kunt kopen, dan kunt u de site van dit bedrijf ook een keer doornemen. U zult zien dat wanneer u hier gaat kijken, u heel veel mooie opties kunt vinden. Wij zijn daarom ook blij dat wij op deze pagina zijn gaan kijken.

Dit bedrijf leverde ons een heel mooie HACCP vloer

Wij wilden graag met de mensen van willembetonwerken.nl gaan overleggen over de mogelijkheden en ik kan u zeggen dat ik het eerste contact met deze specialisten meteen heel fijn vond. Deze mensen luisteren naar wat je wilt en zorgen ook dat je een HACCP vloer kunt kopen voor een zacht prijsje. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar deze site te surfen omdat u hier heel goed geholpen zult worden, daar ben ik zeker van.

Wilt u een offerte aanvragen?

Wij hebben hier uiteindelijk voor een heel goede prijs een mooie HACCP vloer kunnen laten aanleggen en ik kan zeggen dat wij voor de komende decennia een perfecte vloer hebben liggen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over onze vloer
  • Wij vonden de service van dit bedrijf heel erg goed
  • Wij zouden dit bedrijf zeker aan anderen willen aanraden

Bekijk de mogelijkheden van dit bedrijf ook een keer om te zien wat men voor u kan betekenen.
Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Neem even contact op om een offerte tante vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *