Wooninspiratie voor 2021: de laatste trends

industrieel wonen

Is je woonkamer toe aan wat vernieuwing en ben je benieuwd wat de laatste trends zijn op het gebied van wonen? In dit artikel geef ik je de inspiratie die je nodig hebt om je woning weer helemaal van deze tijd te maken. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Helemaal van deze tijd: wonen in landelijke stijl

De landelijke stijl is al jarenlang populair en dat is ook dit jaar weer het geval. De landelijke woonstijl wordt gekenmerkt door rustieke meubelen, vaak uitgevoerd in natuurlijke kleuren. Met deze stijl creëer je eenvoudig een warme of zelfs romantische sfeer in je huis. In de landelijke woonstijl komt vaak een mix terug van verschillende soorten meubelen uit zowel de industriële als de moderne stijl, wat zorgt voor een eigentijds karakter. Landelijke meubels – zoals mooie landelijke bankstellen – vind je onder andere op de website van Het Monument.

Go bohemian!

De bohemian woonstijl is helemaal van deze tijd. Bij deze stijl draait het vooral om de aankleding en om accessoires en bij deze stijl kun je je creativiteit lekker z’n gang laten gaan. In feite is de bohemian stijl een soort bonte verzameling van allerlei verschillende soorten items met elk een eigen verhaal. In deze woonstijl is doorgaans een grote rol weggelegd voor meubels en accessoires van natuurlijke materialen, zoals rotan. Ook wordt er bij deze stijl veel gebruikgemaakt van (tropische) planten.

Simplistic design

Met een simplistisch design breng je je interieur terug naar de basis. Je kiest voor eenvoud en creëert een rustige omgeving, zonder al te veel poespas. Woonstijlen die hiervoor uitermate geschikt zijn, zijn onder andere minimalisme en Scandinavisch. Deze stijlen kenmerken zich door het gebruik van veelal natuurlijke kleuren en materialen.

Op zoek naar meer inspiratie voor je woonkamer? Neem dan zeker eens een kijkje op https://www.hetmonument.nl/!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *