Woonkamer romantisch inrichten

Ben jij weg van de romantische woonstijl? Dat vinden wij zeker niet gek. Het is namelijk een ontzettend warm interieur waar je je direct fijn voelt. De romantische woonstijl staat vooral in het teken van een knusse sfeer waarin ontspanning nummer één is. Door de juiste keuze aan meubels, kleuren en accessoires kun je jouw woonkamer romantisch inrichten. 

Muren en vloeren

De muren en vloeren vormen de basis van de ruimte. Ga bijvoorbeeld voor een warme kleur op één van de muren. Je zult hierbij misschien direct aan rood of roze denken bij een romantische woonstijl. Echter zijn andere kleuren als bruin, beige of grijs. Voor de vloer kun je kiezen voor een zachte kleur vloer van hout. Dit maakt de ruimte enorm warm en straalt ook kalmte uit. 

Meubilair

Bij een romantische woonstijl raden wij aan om voor stoffen meubilair te gaan. Een bank die bijvoorbeeld ontzettend geschikt is in een romantische woonstijl zijn robuuste banken van stof waar je heerlijk in weg zakt. Kies daarnaast voor een andere kleur stoel die je erbij kunt plaatsen. Velours is ook een stof die enorm geschikt is voor een romantische woonstijl. Kijk voor meubels in Zwolle eens bij Meubelmakerij Wielink!

Accessoires

De accessoires zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen om de ruimte romantischer te maken. Denk aan mooie kussens op de bank, een heerlijk vloerkleed voor op de grond en prachtige kaarsen die je op tafels kan plaatsen. Zorg er ook voor dat je verschillende lampen plaatst in de ruimte van verschillende sterktes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *